Termeni generali

Acest site funcţioneazã conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informaţiile conţinute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de graficã web, scripturi, programe, precum şi orice alte date) sunt proprietatea Nasturihaioşi.ro  şi sunt apãrate de legea românã şi convenţiile internaţionale pentru protecţia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, parţial sau integral fãrã permisiunea anterioarã a Nasturihaioşi.ro . Toate drepturile sunt rezervate.

Nasturihaioşi.ro nu îşi asumã responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dvs. pentru comunicare.

Nasturihaioşi.ro nu poate fi fãcut responsabil pentru nici o pagubã adusã echipamentului dumneavoastrã, cauzatã de vizitarea sau afişarea site-ului sau de descãrcarea oricãrei informaţii, incluzând text, imagini, sau fişiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Nasturihaioşi.ro nu îşi asumã responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de cãtre alte persoane decât cele autorizate.

Informaţiile despre produse şi preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere şi, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentã în stoc a tuturor produselor afişate.
Nasturihaioşi .ro îşi rezervã astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilã), dacã un anumit produs a fost epuizat.

Termeni de confidenţialitate

Nasturihaioşi.ro apreciazã încrederea pe care o manifestaţi navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau fãcând comenzi on-line, de aceea dorim sa va asigurãm cã nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte pãrţi baza de date referitoare la datele dumneavoastrã personale.